Wat baby’s nodig hebben, de babyblauwdruk is een boek en het is een website. Het boek geeft de nieuwste inzichten over  hoe het al duizenden jaren bedoeld is tussen jou en je baby. En de website houdt je regelmatig op de hoogte van nieuwe onderzoeken en interessante weetjes. Daarnaast kun je in contact komen met de schrijfster en haar team voor persoonlijke coaching van jou en je baby.

 

Wie is Melanie?

Moeder van 2 liefjes, eigenaar van praktijk Ervaringsgericht en schrijfster van het boek Wat baby’s nodig hebben. En altijd in die volgorde. Echt contact, creatief verbinden en fijngevoelige voelsprieten, beschrijven haar perfect. Ze werkt en schrijft vol passie en haar hart is de richtingbepaler. Haar hoofd echter heeft ook wat in de pap te brokkelen en creëert grote vragen waar Melanie dan het antwoord op gaat zoeken. Zo ontstaan er verbindingen tussen oude en nieuwe ideeën en worden er nieuwe theorieën gevormd. Het verband tussen prikkelverwerking, emotie, ervaring en leren bijvoorbeeld. Of hoe regulatie van je baby zorgt voor hersengroei. Wat baby’s nodig hebben gaat dan ook over wat mama en baby al van nature aan biologische programma’s in zich hebben om het kleine wereldwonder een droomstart te geven. Een toegankelijk, duidelijk en prettig leesbaar boek voor elke moeder die ook graag alles wil begrijpen en met de nieuwste inzichten in haar kracht wil worden gezet.

De enorme drang die kinderen hebben om te weten ‘waarom’ is bij Melanie nooit verdwenen. Een beroeps-nieuwsgierige is ze geworden. Met deze wil om te snappen en te verklaren ontstaan er artikelen en boeken. Want hoewel Wat baby’s nodig hebben pas net geschreven is, het volgende boek is al in de maak. Tip van de sluier… de fysiologische basis van hoogsensitiviteit. Het wordt een gewoon helder verhaal over wat hoogsensitiviteit in basis is.

Wil je meer weten over het boek Wat baby’s nodig hebben en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

#Insta Babyblauwdruk
Of liever via FB?

Voor meer informatie over de praktijk van Melanie

En voor persoonlijk contact: